Sitecrew

De stuurgroep achter de site en forum staat bekend als de Sitecrew. Dit team zorgt ervoor dat de site constant uitgebreid, ontwikkeld en gepromoot wordt en dat dit op een weloverwogen, gestructureerde wijze gebeurt. Voorheen bestond de Sitecrew uit verschillende teams, elk met een specifieke taak, zoals bijvoorbeeld een frontpageteam, een forumteam en een promoteam. Overleg vond plaats in een afgeschermd gedeelte van het forum.

Op de jaarlijkse Sitecrew vergadering in Nijmegen in 2009 is besloten met de Sitecrew een andere richting op te gaan. Het motto van Waterscouting.com van, voor en door waterscouts wordt letterlijk toegepast. De teamverdeling is afgeschaft en in plaats daarvan bestaat de sitecrew nu uit een kleinere kerngroep en vind het overleg plaats op het openbare forum, zodat alle forumusers mee kunnen denken.

Als jij ook beniewd bent wie bij welke username hoort, kan je op een username klikken voor contactgegevens en een foto van elk lid van de Sitecrew

Bestuur:

Sitecrew:

Als er vacatures komen binnen de sitecrew, zal er een open sollicitatieronde worden uitgeschreven in het mededelingen w.T.R.S.c.t. gedeelte. De vacatures zullen ook op de frontpage worden geplaatst onder WS.com Vacatures.
Voorwaarde van lidmaatschap van w.T.R.S.c.t. is dat er een actieve en nuttige inbreng voor de site wordt geleverd en een minimumleeftijd van 16 jaar.

De sitecrew heeft een klein eigen afgeschermd gedeelte op het forum, waar allerlei zaken over de site besproken en ontwikkeld worden. Naast dit online overleg worden er ook regelmatig echte vergaderingen gehouden. Deze vergaderingen worden meestal vergezeld met een overnachting aangezien de w.T.R.S.c.t’ers uit het héle land komen.

Smoelenboek 

Nickname: Baloe
Naam: Ferry van Yperen
Email: baloe@waterscouting.com

 

 

Nickname: DEbootsman
Naam: Jacco van Heeren
Email: DEbootsman@waterscouting.com

 

 

Nickname: doc
Naam: Marc Elvery
Email: doc@waterscouting.com


 

 

Nickname: f.alonso
Naam: Mark van Breugel
Email: f.alonso@waterscouting.com

 

 

Nickname: Henk Poley
Naam: Henk Poley
Email: henkpoley@waterscouting.com

 

Nickname: Leidse Stadjer
Naam: Hedwig Bulthuis
Email: leidsestadjer@waterscouting.com


Nickname: Matroosje
Naam: Agnetha van Gils
Email: matroosje@waterscouting.com

 

 

Nickname: michel
Naam: Michel Raven
Email: Michel@waterscouting.com

 

Nickname: nielsjevh
Naam: Niels van Heeren
Email: nielsjevh@waterscouting.com

Nickname: Taart
Naam: Thari Derksen
Email: taart@waterscouting.com


Nickname: waterratje
Naam: Wouter Janssen
Email: waterratje@waterscouting.com

© Waterscouting.com