Het promoteam

Net na het Nawaka 2002 is de site van, voor en door waterscouts online gegaan. In die tijd waren er slechts enkele users op het forum, maar tegenwoordig is dat wel anders! Inmiddels zijn er meer dan 2000 geregistreerde users. Hier heeft het promoteam aan mee geholpen door Waterscouting.com te promoten tijdens scoutingactiviteiten en evenementen en door Moesje posters te plakken.

Het promoteam heeft dus het doel om Waterscouting.com onder de aandacht te brengen, maar het doet meer! Zo zorgt het promoteam voor de nieuwsbrief die zo af en toe bij users in de mailbox valt. De nieuwsbrief bevat informatie over discussies die spelen binnen Waterscouting.com en belangrijke Waterscouting.com-zaken zoals meetings of merchandise-artikelen.

Voor scoutingactiviteiten en evenementen beschikt het promoteam over diverse promotiematerialen, hierbij moet je denken aan een spandoek, vlaggen, een promotent, diverse flyersen nog veel meer! Wil je weten waneer je Waterscouting.com tegen kan komen? Kijk dan hier eens!

Ook surft het promoteam op het web, op zoek naar scouting gerelateerde sites om te kijken of er niet toevallig een linkje naar Waterscouting.com ontbreekt. Als dat het geval is wordt er door het promoteam een mail gestuurd naar de webmaster met een vriendelijk verzoek om een linkje te plaatsen naar de site van, voor en door waterscouts!

Kan ik het promoteam helpen?

Ja dat kan zeker! Je kunt verschillende dingen doen:

Posters plakken!

Grijp je intervlet en surf naar moesje.waterscouting.com, zet je printer op scherp en... printen maar! Gewapend met een flinke stapel Moesje posters en een rol plakband kan jij nu voor de wind.
Jouw doel: alles wat met waterscouting te maken heeft en wel een poster kan gebruiken! (Natuurlijk met respect voor andermans terrein en eigendommen)

Download het Promo-Artikel!

Hebben jullie een groepsblad? Dan kun je hier een leuk artikel vinden voor in jullie blad! Print 'm uit en lever 'm in als copy voor jullie groepsblad! Klik hier voor de PDF-versie en hier voor JPG-versie!

Download verschillende Promo-flyers!

We hebben verschillende flyers:

De nieuwe jeugdflyer
• De nieuwe flyer in kleur
De nieuwe flyer in zwart-wit
Leiding – jpg
• Leiding – pdf
• Merchandising
• Slepers
• Wachtschepen

Promoboekje

Het Waterscouting.com promoboekje gaat dieper in op de materie die te vinden is op www.waterscouting.com. Het is daarom een handig boekje om uit te delen bij leidingleden en groepsbestuur, of om neer te leggen op jullie clubhuis of wachtschip.

Draag Moesje of draag niets!!

Je hebt het vast al gezien: Onze mooie Moesje Waterscouting.com Merchandise! T-shirts, capuchontruien, naambandjes, badges.. en nog veel meer! Zorg dat je ze in handen krijgt zodat je iedereen kan laten zien dat ook JIJ lid bent van Waterscouting.com!! Actuele merchandise-artikelen zijn hier te vinden!

Jouw ideeën opsturen!

Heb jij een leuk idee of wil je het promoteam ergens mee helpen? Stuur het naar promoteam@waterscouting.com! Alle ideeën zijn welkom!