Prijzenkast

Dit is de Prijzenkast van Waterscouting.com. Deze prijzen gewonnen door teams die onder de naam van Waterscouting.com mee hadden gedaan aan een wedstrijd. Deze teams zijn vaak multi-groepereel (mensen die lid zijn van allemaal andere groepen) en de teamleden zijn actief op Waterscouting.com.

Merwede Trinity Cup 2007

Op het jaarlijks terugkerende roeievenement Merwede Trinity Cup heeft Girlpower@waterscouting.com, het damesteam van Waterscouting.com, de Galeienbokaal gewonnen. Niet vanwege hun prestaties maar vanwege hun stijlvolle verschijning. Speciaal voor dit evenement habben zij polo's laten bedrukken met een speciaal verzonnen Moesje tekst ('Op slag verliefd').
De jury bleek hier erg van onder de indruk en zodoende won Girlpower@waterscouting.com de Galeienbokaal!
Girlpower@waterscouting.com bestond uit de users Zeebonkje, Geertrui, Moes, Tessa, TEKKER, Dwergje, Babsie en Christ-in-a. Ook hadden we twee trouwe supporters; Doc en Casper (geen Waterscouting.commer)

Hike and Seek 2006

Tijdens de Hike & Seek in maart 2006 behaalde het team 'Het Blauwe Gevaar' de eerste plaats bij het seeken. Dit team bestond uit de Waterscouting.commers FW&K, Dwergje, Bol en FlorisMark.

Merwede Trinity Cup 2006

De Wilhelmina-bokaal is gewonnen op de Merwede Trinity Cup (september 2004). Het team wat onder de naam van Waterscouting.com mee deed met deze roei-driekamp heeft de bokaal gekregen voor de meest uitzonderlijkste prestatie. Als nieuwkomer behaalde ze een een 9de plaats en waren ook nog eens 'multi-groepereel'. Lees hier het verslag van Dwergje.

Sloepenrace Reeuwijk 2004

Deze eerste prijs is gewonnen op de Waterspektakel Sloepenrace in Reeuwijk (augustus 2004). Een team bestaande uit Waterscouting.commers (Gompie, Gompie jr-jr, B-Jay, Sebas, Bol, Creles, Gorgelmuil en Geert) haalde hier de eerste plek door 3x als eerste te eindigen en de andere teams ver achter zich te laten.