Grote opruiming! Laatste items, scherpe prijzen!

Nu in de verkoop, een aantal mooie waterscouting.com kledingstukken!
Het gaat om de laatste maatjes, op = op!

Bij interesse neem even per mail contact op met meesje@waterscouting.com

Lees meer..

Door: Meesje & f.alonso, 12 november 2013 21:01, 196 Reacties [ ]

Nawaka update september

De zomerkampen zijn achter de rug, tijd om vooruit te kijken naar volgend jaar. Het kan je niet ontgaan zijn en als dat wel zo is, dan weet je het nu: Nawaka 2014 staat op de agenda voor volgend jaar! Op www.nawaka.nl verschijnt steeds meer informatie, in dit artikel je de belangrijkste informatie welke op dit moment bekend is.

Lees meer..

Door: f.alonso, 8 september 2013 10:33, 3 Reacties [ ]

Waterscouting.com blijft van, voor en door Waterscouts!

Op Facebook hadden een aantal het al gelijk door, maar op het forum ging de discussie nog even flink verder! De start van het tweede kwartaal kon natuurlijk niet voorbij gaan zonder een 1 april grap! Waterscouting.com blijft wie het is, een site met informatie en een gezellig discussieforum, van voor en door Waterscouts! Zeker met het Nawaka in aantocht gaan we alle zeilen bij te zetten om mee te komen in het Sociale Media geweld wat in 2013 heerst. We zien in ieder geval wel dat we graag samenwerken met Scouting Nederland op de diverse gebieden, zolang het Waterscouting maar ten goede komt! RA25 blijft dus virtueel, het forum en de site blijven op de normale plek te vinden. Ook de merchandise blijven we zelf verzinnen en distribueren, hoewel een samenwerking met de Scoutshop voor het Nawaka wellicht wel een idee is!

Lees meer..

Door: admin, 2 april 2013 00:38, 125 Reacties [ , , , ]

Waterscouting.com verder als RA25!

Afgelopen 30 maart is op de Kleine Vlootraad (KVR) in Leusden een convenant met Scouting Nederland getekend om tot diepgaande samenwerking te komen. Diverse redenen liggen hier ten grondslag. Scouting Nederland is druk doende om alle informatie voor het waterwerk te kanaliseren via http://www.scouting.nl/waterwerk. Vanaf die lokatie zal alle informatie op het gebied van Spel, CWO, Veiligheid en Nautisch te vinden zijn. Om te voorkomen dat informatie dubbel op internet staat, waardoor inconsistentie kan onstaan, zal alle informatie van Waterscouting.com worden verplaatst naar de site van Scouting Nederland. Merchandise zal voortaan via de Scoutshop verlopen, waardoor distributie sneller kan gebeuren en er een ruimer assortiment aangeboden zal worden. 

Lees meer..

Door: admin, 1 april 2013 13:55, 486 Reacties [ , , ]

Waterscouting.com is verhuisd!

24 maart 2013 is de koudste Maart sinds jaren! Toch houd dat de sitecrew niet tegen om in Dordrecht te verzamelen om Waterscouting.com te verhuizen. Fysiek verhuizen? Nee virtueel. Al een flink aantal jaren zitten we bij PCExtreme als hoster en de abbonementen zijn tegenwoordig een stuk gunstiger dan een aantal jaren geleden. Reden voor ons om te verhuizen van hosting pakket, waardoor we elke maand flink wat geld kunnen uitsparen en dus geen woekerwinsten meer hoeven te maken op de merchandise ;)

Lees meer..

Door: doc, 24 maart 2013 14:50, 2 Reacties [ , , , , ]

© Waterscouting.com