Nieuw forum online

Na twee dagen hard doorwerken is het gelukt, het nieuwe forum is online. Het forum heeft een nieuw likje verf gekregen waardoor het forum op de frontpage lijkt en omgekeerd. Ook is hierbij gelijk de nieuwe forum structuur ingevoerd wat betekend dat veel topic’s zijn verplaatst, mochten ze verkeerd staan dan mag je dat hier melden.

Verder is de forum software geüpdatet naar een nieuwere versie wat een tal van nieuwe features en verbeteringen bevat, ook hier zitten hier de nodige bugs in en die mogen ook in dit topic gemeld worden. Dit zijn de belangerijkste vernieuwingen:

Lees meer..

Door: DEbootsman, 28 december 2009 23:28, 0 Reacties [ , ]

Waterscouting.com downtime

Komende zondag en maandag is het zover. We gaan de forumindeling aanpassen, het forum upgraden naar een nieuwe versie van de forum software, de frontpage upgraden naar een nieuwe versie, kano's eten, etc. 

Houd er rekening mee dat vanaf zondag 12.00 uur t/m maandag ergens in de middag forum en/of frontpage soms niet beschikbaar zal zijn of rare meldingen zal geven.

Lees meer..

Door: doc, 24 december 2009 15:06, 0 Reacties [ , , ]

w.T.R.S.c.t. gaat veranderen

De sitecrew heeft tijdens de Nijmegenmeet (een teambuildings/vergaderweekend) besloten om een andere richting op te gaan. We werken nu met teams, teamschippers en een bestuur. We willen meer voor, door en van waterscouts.

Er is nu een vrij groot vergadergedeelte wat voor de gewone gebruikers niet zichtbaar is. We gaan nu het overleg openbaar doen, zodat als jullie tijd/zin hebben jullie mee kunnen helpen en werken aan de site. 

De sitecrew zal een kleinere groep zijn dan jullie gewend zijn. In de sitecrew zullen nu vooral coördinatoren komen te zitten en niet mensen die alleen een taak uitvoeren.

In december gaat het forum op de schop. Er komt een nieuwe indeling, een nieuwe layout en vanaf dat moment gaan we ook ons overleg dus samen met jullie doen!

Lees meer..

Door: Appiejaap, 29 november 2009 21:30, 0 Reacties [ , ]

Gotcha 2009!

Eind 2007 was het goed mis voor enkele WS.commers, mensen werden in koele bloeden midden op straat, op hun werk of zelfs gewoon thuis vermoord! De moordwapens die waren gevonden op de plaats des onheils liepen sterk uiteen van een appel tot een Ikea familycard. Gotcha sloeg hard toe tot in diep de huiskamers!

Lees meer..

Door: Esgo!!!!!, 1 november 2009 19:18, 0 Reacties [ , , , ]

Zeeverkennersdag maritieme opleidingen

Veel Zeeverkenners zijn (oud)studenten van de het Scheepvaart en Transport College en de Hogeschool voor de Zeevaart in Rotte en hebben/hadden het erg naar hun zin op school. De oud-studenten varen nu als schipper, maritiem officier, of hebben een goede baan aan de wal. 

Lees meer..

Door: f.alonso, 2 september 2009 22:00, 0 Reacties [ ]

Merwede Trinity Cup komt er weer aan! 18 – 20 september

Vanaf vrijdagavond 18 september begint weer de Merwede Trinity Cup (MTC) in Utrecht. Er worden tijdens dit roeidriekamp wedstrijden geroeid met een afstand van: 2 kilometer, 8 kilometer en 500 meter. De diverse tijden worden middels een formule omgerekend naar de MTC-tijd. Op basis hiervan kunnen de uiteindelijke winnaars worden bepaald. Aan de wedstrijden nemen zowel zeer serieus getrainde ploegen deel als ploegen die het leuk vinden om mee te roeien, maar toch ook wel van een feestje houden. Want naast het roeien wordt ook de broodnodige gezelligheid niet uit het oog verloren op de MTC.

Lees meer..

Door: f.alonso, 25 augustus 2009 09:12, 0 Reacties [ , ]

Vletten op de Maas 2008/2009

19 juni was het de uitreiking van het project ‘Vletten op de Maas 2008/2009’ tijdens het Loggerfestival in Vlaardingen. Vletten op de Maas werd alweer voor de 4e keer georganiseerd en ditmaal was de regio van Admiraliteit 14 (Zuidhollandse Stromen) aan de beurt.

Lees meer..

Door: f.alonso, 2 juli 2009 20:51, 0 Reacties [ ]

[Afgelast] Waterscouting.com Kano-meeting (13 en) 14 juni

Ongeveer 2 maal per jaar wordt er door Waterscouting.com een zogenoemde meeting georganiseerd. Het idee hierachter is dat men ook buiten het forum elkaar beter leert kennen, zodat je ook ‘het gezicht achter de naam weet’. Meetings worden op verschillende plaatsen in het land gehouden, zodat iedereen wel eens een keer ver moet reizen of het juist eens dichtbij huis kan vinden. Tijdens een meeting is het niet alleen gezellig praten en eten, maar is er ook een doel.

Lees meer..

Door: f.alonso, 29 mei 2009 18:24, 0 Reacties [ , ]

Waterscouting.com in beweging

Het lijkt erop dat Waterscouting.com soms weinig verandert en dan in 1 keer weer veel. Echter is Waterscouting.com altijd in beweging, alleen merk je het soms iets meer dan een andere keer. De echte diehards zullen het wellicht al gemerkt hebben, maar de afgelopen maand is er aardig wat veranderd.

Lees meer..

Door: f.alonso, 16 mei 2009 14:42, 0 Reacties [ , , , , , , ]

Alle informatie over bruggen en sluizen

In heel Nederland gaan de lelievletten en andere boten die worden gebruikt bij waterscouting langzaam weer te water: Het voorjaar komt er onherroepelijk aan. Nadat wij al eerder berichten over ‘varen doen we samen’, hebben we nu weer enkele mooie documenten voor iedereen die het water op wilt, waar dan ook in Nederland. Handig voor iedereen die de nieuwe Almanak niet bij de hand heeft.

Lees meer..

Door: f.alonso, 17 april 2009 18:45, 0 Reacties [ ]

1 2

© Waterscouting.com