Nawaka 2014 – Roermond

Met de JubJam100 nog in het geheugen staan de meesten nog niet stil bij het feit dat er in 2014 weer een Nawaka is. Naar alle waarschijnlijkheid zal dit nabij de Maasplassen in Roermond zijn. Op de site is een speciale afdeling gemaakt om jou van dit komende Nawaka op de hoogte te houden. Druk op ‘Lees meer’ of ga naar de betreffende pagina’s. Tot op het Nawaka!

De pagina’s worden mede mogelijk gemaakt door de Kampadmiraliteit. Voor Nawaka 2014 bestaat deze uit:

- Kampadmiraal: Richard Schouten
- Kampadmiraal: Rob Storm
- Hoofd subkampen & programma - Linda Meijer
- Hoofd ondersteuning - Ruut Eldering
- Hoofd financiën - Jan Buis
- Secretaris – Elly Klein Meuleman

De Kampadmiraliteit wordt ondersteund door een uitgebreid Organisatieteam, met daarnaast vele honderden vrijwilligers.

Nawaka 2014 zal plaats vinden van maandag 21 juli tot en met donderdag 31 juli 2014. Er wordt naar gestreefd om de inschrijving voor deelnemers open te zetten na de zomer van 2013. Inschrijving zal mogelijk zijn voor welpen, scouts en explorers. Maar zoals gebruikelijk bij Nawaka zullen roverscouts (stammen) welkom zijn om Nawaka mede mogelijk te maken.

De voorbereidingen zijn in volle gang. Deze voorbereidingen kunnen alleen gedaan worden door vrijwilligers die Nawaka mede mogelijk willen maken. Wil jij hier een bijdrage aan leveren? Check dan regelmatig de vacaturesite; https://nawaka.scouting.nl/medewerkers/vacatures. Deze pagina wordt wekelijks aangepast.

Nawaka 2014 zal bijzonder worden. Een waterscoutingevenement dat veel uitdagingen voor de deelnemers zal bevatten.

Volg het Nawaka ook op Twitter en Facebook! Of via ons forum. Ook op de site zal steeds meer informatie worden verspreid.

Tot slot: Nieuwsgierig wat het Nawaka precies inhoudt?
Kijk dan eens op de volgende pagina’s voor een indruk hoe het laatste Nawaka (2006) in Zevenaar was.

Door: f.alonso, 23 november 2012 19:30, 0 reactie(s) [ , , ]