Moesje

Welkom op de Moesje afdeling van Waterscouting.com

Moesje is een waterscout die met haar ludieke spreuken en eigenwijze commentaar Waterscouting.com onder de aandacht wil brengen.
Daarnaast wil ze zorgen voor promotie van scouting in het algemeen en van waterscouting in het bijzonder.

Haar spreuken zijn op een A4-tje geplaatst en haar ó zo bekende handtekening is eronder komen te staan. De posters zijn verzameld op deze site. Daarnaast is er ook van alles te lezen over het ontstaan van Moesje. Tevens zijn alle regels betreft het plakken van posters hier te vinden. Dus leest eerst deze bijsluiter voordat u aan de slag gaat.

Voor de nieuwste posters klik je rechts in het menu op "Posters", en voor de oudere posters kan je daar kiezen tussen de posters op alfabet of op thema.