Gelderland

Elburg, Scouting Elburg (N.S. Rambonnetgroep), J.P.Broekhovenstraat 40, Elburg.

Clubhuis " 't Hecht " ligt aan het begin van de landtong. Het gebouw is omgeven door ruime speelvelden. Er is een grote kampvuurkuil en speeltoestellen voor kinderen. Voor de deur een zwem- en aanlegsteiger. Het clubhuis is voor mensen met een handicap goed toegankelijk.

De 4 lokalen van ieder circa 30 m2 en de zeer ruime keuken maken het gebouw geschikt voor circa 60 personen. Er is ruim voldoende meubilair, maar er zijn geen bedden aanwezig.

De keuken is uitgerust met 2 vier-pits kooktoestellen, 2 industriebranders, 2 koelkasten, een wasmachine, diepvries en magnetron en een beperkte inventaris. Het sanitair bestaat uit 4 toiletten en 4 douches, waaronder 1 unit toegankelijk voor rolstoelen. Er is centrale verwarming door het hele gebouw.

Het clubhuis is voorzien van een telefoon. U kunt in het clubhuis gebeld worden onder telefoonnummer: 0525-656990. En er is gratis WIFI aanwezig (met toegangscode) waar gebruik van kan worden gemaakt. Het is tevens mogelijk om bij het gebouw te kamperen.

Zie voor meer informatie over het terrein: http://scoutingelburg.nl/clubhuis-kampeerterreinen/index.html

Voor vragen over het clubhuis en de kampeerterreinen en de beschikbaarheid kan je een mail sturen naar: verhuurscoutingelburg@gmail.com

ElburgScoutingLocatie