CWO & MBL

De CWO & MBL afdeling van Waterscouting.com!

Hier is allerlei informatie te vinden over het MBL, de CWO-diploma's en de verschillen hiertussen. Wat voor MBL's heb je eigenlijk allemaal en hoe zit het met de invoering van het CWO binnen scouting.
Ook vind je hier tips voor het examen en diverse downloads voor boekjes en natuurlijk nuttige links.

Dat én de eisen van alle MBL's en soortgelijke diploma's (Motordrijver e.d.) zijn hier te vinden.

Voor instructeurs is er op de pagina onder Downloads ene verzameling gemaakt met alles wat je nodig kan hebben tijdens het oefenen voor het CWO/MBL. Zo vind je daar verschillende instructieboekjes, vorderingstaten, theorie oefeningen, etc. Als je zelf nog informatie heeft wat hier bij past, mail het ons dan zeker! Verder vind je natuurlijk ook veel informatie in de tabbladen van deze pagina.

Heb je nog vragen over bepaalde onderwerpen? Dan kun je deze natuurlijk stellen op het forum van deze site en anders kun je even mailen naar frontpageteam@waterscouting.com.