Activiteiten

Er zijn een héleboel activiteiten te doen voor waterscouts in het land. Op deze pagina's is daar meer over te vinden.

Scoutiviteitenkalender

Er is een scoutiviteitenkalender met informatie over allerlei activiteiten die interessant zijn voor waterscouts. Er staat korte informatie bij voor wie de activiteit is en natuurlijk een link naar meer informatie.

Activiteiten Waterscouting.com

Een aantal keer per jaar organiseert het Meetingteam activiteiten voor de gebruikers van deze site. Iedereen is welkom. De activiteiten kunnen een bezoek zijn aan een botenbouwer, een leuke borrel of een dag met spellen.

Verslagen

Ook zijn er op dit gedeelte van de site allerlei verslagen van activiteiten te vinden. Aan de ene kant zijn hier de verslagen van de forummeetings van Waterscouting.com te vinden. Aan de andere kant de verslagen van activiteiten waar waterscouts aan deel hebben genomen (scoutiviteiten); de Cyberhike, de Merwede Trinity Cup (MTC), Hike & Seek, LSZW en zelfs van een aantal HIT's en nog vele andere activiteiten.

Fotoboek

Bij al deze activiteiten zijn er natuurlijk foto's gemaakt, leuk om later nog eens terug te kijken. Heb jij ook nog leuke foto's, neem dan contact op met het forumteam.

Draaiboeken

Van veel activiteiten is er een draaiboek beschikbaar. Je kunt nu dus zelf die activiteit met je groep een keer doen. Het wiel hoef je echt niet iedere keer opnieuw uit te vinden. Heb je zelf nog een draaiboek van een leuke activiteit, deel die dan met de rest van waterscoutend Nederland en mail naar frontpageteam@waterscouting.com.